Betalen

 

Bij Zebbz kun je op de volgende manieren betalen:

De Spelregels van het contactloos betalen | Lubee pinverhuur

Betalen bij afhalen

We hebben een pinapparaat beschikbaar dus je kunt je bestelling afhalen en dan direct betalen met je pinpas (niet contant!). 

iDEAL | Mobiele banners & logo's - iDEAL

iDEAL (verloopt via de betaalprovider Molie). Enkel voor houders van een NL bankrekening.

Als je er voor kiest om te betalen via iDEAL wordt je vanaf de site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar je kunt inloggen bij jouw eigen bank. Nadat u je bank opdracht heeft gegeven om het bedrag over te maken neem ik jouw bestelling in behandeling.

Kleine bedragen overmaken met PayPal

PayPal 

Voor betaling via Paypal heb je een Paypal account nodig. Via Paypal kun je eenvoudig betalen via jouw e-mailadres. Nadat je de transactie hebt afgerond wordt jouw bestelling verwerkt.  Voor deze betaalmethode wordt 5,5% van het totaalbedrag aan transactiekosten in rekening gebracht. 

 

Omdat het leven niet maakbaar is.. 

Geef je interieur óf jezelf een boost met onze luxe velvet en jacquard producten. Onze producten zijn 'handmade with love'. 

Onze producten dragen allemaal de naam van een kindje ergens op de wereld met het BBSOAS syndroom. Ze zijn dus allemaal uniek in hun soort, net als de kindjes met BBSOAS (en kunnen dus enigszins afwijken van de foto). Met aankoop van een ZEBBZ product help je mee aan meer awareness en onderzoek hiernaar.

PS: We kiezen er heel bewust voor om onze kussens zonder rits te maken omdat simpelweg het syndroom bij deze kinderen ook niet afritsbaar is. Maar ze zijn lekker dik gevuld dus als je er klaar mee bent prima te gebruiken als binnen kussen (lekker duurzaam dus)!

Stayhome corona hoodie - Traktatiecorner.nl

 

 

Stay in touch:

 

© 2020 - 2021 Zebbz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel