Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na het doorgeven van jouw annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.  Indien je gebruik maakt van een annulering, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Susies Sieraden & Zo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het contactformulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Het product dient onbeschadigd te zijn. Is dit niet het geval, dan kan ik het product niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. 

Let op:

​- Beschadigingen door onzorgvuldig gebruik, bijv. laten vallen;

​- Verkleuring of vlekken van het metaal door in aanraking komen met parfum, andere cosmetica of water;

​- Specifieke op maat gemaakte producten worden niet retour genomen.

Omdat het leven niet maakbaar is.. 

Geef je interieur óf jezelf een boost met onze luxe velvet en jacquard producten. Onze producten zijn 'handmade with love'. 

Onze producten dragen allemaal de naam van een kindje ergens op de wereld met het BBSOAS syndroom. Ze zijn dus allemaal uniek in hun soort, net als de kindjes met BBSOAS (en kunnen dus enigszins afwijken van de foto). Met aankoop van een ZEBBZ product help je mee aan meer awareness en onderzoek hiernaar.

PS: We kiezen er heel bewust voor om onze kussens zonder rits te maken omdat simpelweg het syndroom bij deze kinderen ook niet afritsbaar is. Maar ze zijn lekker dik gevuld dus als je er klaar mee bent prima te gebruiken als binnen kussen (lekker duurzaam dus)!

Stayhome corona hoodie - Traktatiecorner.nl

 

 

Stay in touch:

 

© 2020 - 2021 Zebbz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel