Geef je interieur een boost met deze luxe producten van ZeBBz. Alle producten zijn 'handmade with love' en worden volledig gemaakt in Nederland van design tot eindproduct. 

 

‘Het leven is niet maakbaar

Maar we kunnen het wel een stukje mooier en kleurrijker maken’

In 2019 startte Mandy Megens, moeder van Zeb, die gediagnostiseerd is met het BSOSS syndroom dit mooie label met een missie.

Met het idee in haar achterhoofd dat het syndroom niet zomaar af te ritsen is werden de eerste ontwerp ideeën omgezet naar mooie kwalitatieve en kleurrijke producten.

Elk design krijgt de naam van een kind met het BSOSS syndroom om in het zonnetje te zetten. Zo spreken we dus telkens als we het over onze unieke producten hebben over een kind en wordt het syndroom onder aandacht gebracht. Zo creëren we door middel van het maken van mooie producten meer awareness. Omdat er nog zoveel onderzoek nodig is gaat een gedeelte van de opbrengst van de verkoop naar de stichting NFR2F1 foundation (https://nr2f1.org/). Regelmatig worden er nieuwe unieke designs ontworpen voor mooie originele (woon)accessoires. 

100% Nederlands kwaliteitsproduct.

Design, product ontwerp en productie door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volledig in Nederland passend bij onze missie.