Styl(ing)

 

De stijl van Zebbz

Een echt Zebbz item herken je meteen!

1. Door de heerlijk gewaagde prints en combi's.

2. De luxe materialen van velvet of jacquard en de echt katoenen teddys.

3. Geen rits in onze kussens omdat het leven nu eenmaal niet maakbaar is en het syndroom van deze kinderen ook niet afritsbaar is.

4. Het zebra label bij de sluiting. Zebra staat namelijk symbool voor zeldzame syndromen.

5. Alles is handgemaakt in eigen land (pure trots van eigen bodem dus).

6. Elke Zebbz draagt de naam van een kindje ergens op de wereld met het BBSOAS syndroom.

7.  Elk verkochte Zebbz draagt bij aan een mooiere wereld want van alle verkochte artikelen gaat een bijdrage naar de Nr2F1 Foundation voor meer onderzoek.

8. En last but not least het gele Zebbz label.  De dubbele BB in Zebbz staat voor de eerste twee letters van BBSOAS. Het label zebbz is vernoemd naar Zeb (= de zoon van Mandy met BBSOAS) maar dus met een dubbele BB. Omdat veel kinderen met het BBSOAS syndroom slechtziend zijn, is geel een lekkere opvallende kleur en niet te vergeten te lievelingskleur van onze eigen lieve stoere Zeb! 

Zebbz@home

We helpen je thuis!

Kom je er zelf niet uit en vind je het vreselijk moeilijk om online te shoppen? Maar wil je wel heel graag je interieur een boost geven? Kun je wel wat extra (styling)advies gebruiken? Geen zorgen! Speciaal voor jou hebben we Zebbz@home! We vinden het namelijk super leuk om met onze woonaccessoires als kussens, woonplaids, tafelkleden, planten en nog veel meer bij je thuis te komen om te kijken welke Zebbz het beste matchen met je interieur. 

Zo werkt het:

  • Woon je in de gemeente Wijchen of Nijmegen? Dan komen we -kosteloos en uiteraard coronaproof- naar je toe! 

  • Neem contact met ons op en wij plannen een telefonische intake met jou. Tijdens deze intake vragen we jou het hemd van je lijf: wat is jouw behoefte of uitdaging? Hoe kunnen we jou daarbij helpen? Wat is jouw stijl?

  • We plannen een zebbz@home afspraak!

Hoe kunnen we jou helpen? Zien we je snel @ home?