Awareness 

Bij Zebbz vind je prachtige producten met een missie.. Zij dragen allemaal de naam van een kindje ergens op de wereld met het BBSOAS syndroom. Met onze producten willen we meer awareness creëren over en bijdragen aan meer onderzoek naar dit zeer zeldzame syndroom.

 

 

 

 

Voor ieder wat wils

Een echte Zebbz herken je aan de luxe kwaliteit en natuurlijk het zebra lintje wat zeldzame syndromen symboliseert! We hebben te gekke prints maar ook mooie basics. Ga gerust eens lekker snuffelen in onze webshop. Hopelijk is er een Zebbz voor je bij.

 

Zebbz@home
 


Weet je dat we ook Zebbz@Home aanbieden? We vinden het super leuk om met onze woonaccessoires als kussens, woonplaids, tafelkleden en nog heel veel meer bij je thuis te komen om te kijken welke Zebbz het beste matchen met je interieur. Hoe fijn is het om direct in je eigen huis te kunnen zien hoe het je jouw interieur een boost kunt geven. Wil je kleuren en printen combineren om een heerlijk Zebbz interieur te creëren of ga je voor een meer rustige variant? Alles is mogelijk! Weten hoe het werkt? Lees hier meer ..
 

 

Onze missie

 

Via Zebbz.nl verkopen we producten met een missie. Namelijk om meer awareness te creëren over en bij te dragen aan meer onderzoek naar het zeer zeldzame BBSOAS syndroom. Er zijn wereldwijd namelijk nog maar ongeveer 200 kinderen met het BBSOAS (Bosch-Boonstra-Schaaf Opticus Atrofie Syndroom) bekend. Lees meer over onze missie en het waarom van Zebbz.