Haarbanden

Alle haarbanden (bandeaus) van het label Zebbz zijn met de hand gemaakt van mooie luxe stoffen. Laat je inspireren om je haar, gezicht en outfit nog mooier uit te laten komen met deze prachtige banden. 

Het label Zebbz staat in alle opzichten voor het leven van Zeb met het zeer zeldzame syndroom BBSOAS. Er is nog heel veel onderzoek, steun en kennis nodig, om hier een steentje aan bij te dragen wordt er van elke verkochte bandeau een bedrag gedoneerd aan de @nr2f1foundation. Alle haarbanden zijn vernoemd naar een kindje met het syndroom BBSOAS. 

Omdat het leven niet maakbaar is.. 

Geef je interieur óf jezelf een boost met onze luxe velvet en jacquard producten. Onze producten zijn 'handmade with love'. 

Onze producten dragen allemaal de naam van een kindje ergens op de wereld met het BBSOAS syndroom. Ze zijn dus allemaal uniek in hun soort, net als de kindjes met BBSOAS (en kunnen dus enigszins afwijken van de foto). Met aankoop van een ZEBBZ product help je mee aan meer awareness en onderzoek hiernaar.

PS: We kiezen er heel bewust voor om onze kussens zonder rits te maken omdat simpelweg het syndroom bij deze kinderen ook niet afritsbaar is. Maar ze zijn lekker dik gevuld dus als je er klaar mee bent prima te gebruiken als binnen kussen (lekker duurzaam dus)!

Stayhome corona hoodie - Traktatiecorner.nl

 

 

Stay in touch:

 

© 2020 Zebbz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel