Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij ZeBBz zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.

Overeenkomst
Een overeenkomst komt tot stand op het moment, dat een orderbevestiging van een door de klant verstrekte opdracht per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. De klant en ZeBBz komen uitdrukkelijk overeen dat door het versturen van deze e-mail een geldige overeenkomst tot stand komt zodra deze orderbevestiging aan de klant is verzonden. De e-mail van ZeBBz , gelden voor zover de wet dit toelaat, hierbij als een vermoeden van bewijs.

Prijzen
De genoemde prijzen voor de producten zijn in euro`s inclusief BTW. (Door een wijziging in de BTW wetgeving mogen wij m.i.v. 1 januari 2020 GEEN BTW meer in rekening brengen, dus 0% BTW).

Herroepingsrecht
​Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na het doorgeven van jouw annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van een annulering, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ZeBBz geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het contactformulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Levering
ZeBBz doet haar uiterste best de bestellingen binnen 2 werkdagen na betaling uit te leveren. Levering vindt plaats op het door de klant tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. ZeBBz is niet aansprakelijk voor het foutief afleveren door het postorderbedrijf. Ook kan je jouw bestelling op afspraak bij mij thuis afhalen. Verzendkosten binnen Nederland: € 4,00, gratis verzenden bij aanschaf vanaf 2 haarbanden. Verzendkosten buiten Nederland worden per bestelling bekeken.

Prijzen & Betalen
Bij bestellingen via de internetsite kan uitsluitend vooraf worden betaald via Ideal, PayPal of met pinpas bij het afhalen van de bestelling.

Garantie
Wanneer je als consument een product bij mij koopt dan heb jij recht op een goed product. Dit houdt in dat je van een product mag verwachten dat het een bepaalde tijd meegaat. Je moet het product dus gedurende een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken. Ondervind je een probleem dan kun je contact met mij opnemen. Stuur een mail naar zebbz.nr2f1@gmail.com of gebruik het contactformulier.

Uitgezonderd van garantie zijn items die vlekken vertonen ontstaan door haarspray, alcohol, parfum, cosmetica od andere vloeibare substanties. Natuurlijke slijtage vertonen of verkleuring vertonen door contact met water of de zuurtegraad / PH waarde van de huid.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 ZeBBz - label met een missie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel